| Site Portal |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Добре дошъл, приятел ( Вход | Регистриране ) | Преизпрати валидизиращ email! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Бонбонената фея |
Публикувано на Jun 26 2007, 11:31 AM
|
|
бивш мод ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 33 Присъединил се на: 26-June 07 Потребител номер.: 15 Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
![]() Cosmopolitan - Библията на момичетата Какво мислите за това списание? Харесват ли ви статиите, съветите? Аз мн се кефя на стила на писане на журналистите, мн ми е увлекателно. И има винаги много добри идеи за облекло, но ми се струва тъпо да предлагаш дрехи за по 500-600лв. Все пак се предполага, че т.нар. Cosmo girls са млади 20-25 годишни момичета, които не взимат космически заплати. Или списанието ще проповядва даване на цялата заплата за новата блузка на Capasca? Освен ако не са мутреси, не знам кой ще може да си купи такива неща. Само това може би не ми харесва. Вие определяте ли се като Cosmo girl? -------------------- [Save the cheerleader, save the world]
![]() |
| ^~_-AnDi-_~^ |
Публикувано на Jun 27 2007, 01:46 PM
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 41 Присъединил се на: 27-June 07 Потребител номер.: 17 Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
Аз имам няколко броя на списанието. Когато излезе много се шумеше около него, но специално на мен само някой неща ми допадат. Както Рали каза то е предназначено за млади момичета за който се предполага, че не могат да си позволят рокля за 600-700лв. Иначе като цяло ми допада има доста добри съвети, но има и такива дето са за по-големички
П.С: Гласувах за: Ами, даа... Случвало се е, ако има нещо, което да ме грабне. -------------------- ![]() |
| Либката. |
Публикувано на Jun 27 2007, 02:14 PM
|
|
Знаеш,че твоето тяло с моето съвпада изцяло Група: Administrators Мнения: 641 Присъединил се на: 22-June 07 Потребител номер.: 1 Възраст: 14 Пол: Момиче Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
"Не не ми е интересно" за това гласувах.Просто имам един брой,но не ми харесва.Просто има неща вътре,които не ме вълнуват!
-------------------- |
| Бонбонената фея |
Публикувано на Jun 27 2007, 09:47 PM
|
|
бивш мод ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 33 Присъединил се на: 26-June 07 Потребител номер.: 15 Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
Ааа... За мен Cosmo си е Библия, всяка статия
-------------------- [Save the cheerleader, save the world]
![]() |
| Girls^World |
Публикувано на Aug 8 2007, 05:00 PM
|
||
|
Новоизлюпен :) ![]() Група: Banned Мнения: 0 Присъединил се на: 8-August 07 Потребител номер.: 29 Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
М да теб те вълнуват само сланинка и боб |
||
| Вилитоо |
Публикувано на Sep 20 2007, 10:34 AM
|
![]() Good girl gone bad ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 198 Присъединил се на: 23-June 07 Потребител номер.: 13 Възраст: 11 г. Пол: Жена Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
Не, не ми е интересно.
-------------------- ![]() |
| :::uBoHkaA`::: |
Публикувано на Feb 1 2008, 10:17 PM
|
|
Потребител ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 40 Присъединил се на: 1-February 08 Потребител номер.: 47 Възраст: 13 Пол: F-4e Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
Не, не ми е интересно.
|
| Вилитоо |
Публикувано на Mar 16 2008, 06:04 AM
|
||||
![]() Good girl gone bad ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Мнения: 198 Присъединил се на: 23-June 07 Потребител номер.: 13 Възраст: 11 г. Пол: Жена Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
STOP! -------------------- ![]() |
||||
| Mean_girl |
|
|
Новоизлюпен :) ![]() Група: Потребители Мнения: 2 Присъединил се на: 14-September 08 Потребител номер.: 62 Пол: momi4e Status: Offline Предупреждение: (0%) ![]() |
Cosmo за мен си е библията.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.2451 13 queries used GZIP е включен |